

## **TIMETABLE**

09.00 10.00 - 10.15	Gates open to public Civic Cup	Free Practice	15 mins
	Time Attack – Clubman/Pocket Rocket Classes		
10.20 - 10.35 10.40 - 10.55	Time Attack – Club Classes  Time Attack – Club Classes	Warm Up Warm Up	15 mins 15 mins
11.00 - 11.15	Time Attack – Club Classes  Time Attack – Pro Classes	Warm Up	15 mins
		<u> </u>	
11.20 - 11.30	Drift Demonstration 1	Demo	10 mins
11.35 - 11.50	Type R Trophy	Qualifying	15 mins
11.55 - 12.10	Civic Cup	Qualifying	15 mins
12.15 - 12.30	Time Attack – Clubman/Pocket Rocket Classes	Practice	15 mins
12.35 - 12.50	Time Attack – Club Classes	Practice	15 mins
12.55 - 13.10	Time Attack – Pro Classes	Practice	15 mins
11.20 - 11.30	Drift Demonstration 2	Demo	10 mins
13.30 - 14.00	Lunch Break		
13.30 - 13.40	JDM Legends	Parade	10 mins
13.45 - 13.55	Type R Tropy/Civic Cup Civic Commemoration	Parade	10 mins
14.05 - 14.20	Civic Cup (Race 1)	Race 1	15 mins
14-30 - 14.45	Type R Trophy (Race 1)	Race 2	15 mins
14.55 - 15.10	Drift Demonstration 3	Demo	10 mins
15.15 - 15.30	Time Attack – Clubman/Pocket Rocket Classes	Qualifying	15 mins
15.35 - 15.50	Time Attack – Club Classes	Qualifying	15 mins
15.55 - 16.10	Time Attack – Pro Classes	Qualifying	15 mins
16.15 - 16.30	Time Attack – Clubman/Pocket Rocket Classes	Final	20 mins
16.35 - 16.50	Time Attack – Club Classes	Final	20 mins
16.55 - 17.10	Time Attack – Pro Classes	Final	20 mins
17.20 - 17.35	Civic Cup (Race 2)	Race 3	15 mins
17.45 - 18.00	Type R Trophy (Race 2)	Race 4	15 mins

Times are subject to conditions and circumstances on the day























